BABÁZUNK

"Azt kérdezed tõlem hogyan vártalak? Mint az éjszakára fölvirrad a nap, mint a délutánra jön az alkonyat, mint ha szellõ jelzi a förgeteget- ezer pici jelbõl tudtam jöttödet. Mint tavaszi reggel a nap sugarát, fagyos téli este jégcsap illatát, mint az alma ízét, tejet, kenyeret- pedig nem is láttalak még, úgy ismertelek. Mint a fény az árnyat, záport a virág, mint patak a medrét, madarat az ág, mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget- mindenkinél jobban téged így szerettelek. "

Nyafi számláló

Lilypie Breastfeeding tickers

Friss topikok

  • motymoty: Lehet még meghívót igényelni? Reménykedem! (2010.08.09. 14:46) Legyen meghívós?
  • manner: Nálunk is valami ilyesmi a (távlati) cél kajaügyben... de még fényévekre vagyunk... ügyesek vagytok! (2010.08.03. 10:39) Egy kis összefoglaló
  • rolibaba: @Cézár imádó: Nem semmi az öreglány... Ajándékot pofátlanság visszakérni... (Szerintem!) (2010.08.01. 23:28) Az első láthatás
  • Julcsi84: Boldog névnapot Tündéri pici lány!!! Puszim!! (2010.08.01. 21:27) Orchidea névnap:)
  • Cézár imádó: @manner: már kinyomta magát és négykézláb hintázik:) (2010.08.01. 13:16) Nenene - bababa

Dévény tíz

2010.07.21. 10:35 Cézár imádó

Tegnap volt a tízedik Dévény kezelése Nyafinak. Úgy érzem, hogy az Ő állapota nem aggaszt ott senkit. Aki kezeli, négy hétig szabadságon volt, előtte és utána egy hétig pedig nekünk nem volt megfelelő az időpont. Kértem az irodát, hogy ez alatt a négy hét alatt szóljanak, ha valaki lemond egy időpontot, hogy ne legyen olyan hosszú a kihagyás. Természetesen nem hívtak. Tegnap kértem, hogy mondjanak róla véleményt. Az érdekelt, hogy látnak-e rajta valamit, ami „rendellenes”, vagy nem a korának megfelelő fejlettségű. Annyit mondtak, hogy a kúszás-mászással kicsit le van maradva, de ez minden gyereknél egyedi. Most megint szünet következik. Legközelebb augusztus 17-én megyünk. Babácska nagyon rosszul viselte a mostani kezelést. Iszonyatos meleg volt, és nem is tudott aludni előtte. Végig zokogott, bár nem csináltak vele semmi különösebben fájdalmasat. Megmutatták, hogy, hogy lehet segíteni neki a kúszás, illetve a mászás elsajátításában.

2 komment

Címkék: bébi baba mama

A bejegyzés trackback címe:

https://babazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr712165570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csigamami 2010.07.22. 09:26:04

Most inkäbb nem irom le, amit volojäban gondolok, mert ugy felidegesitett ez a video, hogy mindjärt elszällok dühömben. Miert kell azt a gyereket kinozni???????? Majd ha kuszni meg mäszni akar, akkor majd elkezd kuszni-mäszni. Az ällkapcsäba nem akarunk belefurni megfogni a kis fogacskäit es kamionnal kihuzatni, mert meg nem nöttek ki???????
Anno, amikor a PEKiP csoportban (jätekos fejlesztes) a szülesznö rä akarta venni Bendet (amugy jätekos modon - egy kendövel emelte meg a mellkasänäl), hogy mässzon kishijän megvertem.
1: utälta a gyerek
2: ha a kuszässal elvan, akkor miert eröltessem a mäszäst
3: nem hiszem, hogy mär ennyi idös korban el kene kezdeni a gyereket elväräskorlätok köze szoritani (kesöbb elkerülhetetlen mär, mikor az iskoläban pl. 2 het utän kene tudnia olvasni, vagy 5. osztälyban minimum törtenelem zseninek kene, hogy legyen es meg sorolhatnäm)

Olyan ügyes Orchidea, hisz lättad, mikor megunta a hintäban a fekvest fogta magät es felült. Majd ha megunja a fekve jätszäst, szepen elkezd kuszni-mäszni, de az is lehet, hogy ö inkäbb csak majd a järäsra gyur.
Ha rä van kenyseritve olyan valamire, amihez semmi de semmi kedve- erdeke nem füzödik, még kesöbb fog elkezdeni bärmit is csinälni.
(bocsi, es tenyleg nem azt irtam, amit elöször akartam ;o) )

rolibaba 2010.07.22. 22:00:04

@Csigamami: Egyetértek veled!
Én már a csípőszűrésnél is kiakadtam egy kicsit, ahogy csavargatták a Roli lábát. De mivel ez fontos volt, így nem szóltam egy szót sem. De hogy így vegyenek rá egy babát valamire, ami még nem is érdekli + 40°C van odakinn és kedve sincs hozzá, ezt én sem tolerálnám, pedig nem vagyok egy harcias típus. És tényleg nem szabad elvárni még semmit, tényleg elég nagy baj, hogy már az oviban is nagyon nagyok az elvárások (nálunk pl. itt az oviban 150-ig kell tudni számolni egy nagycsoportosnak, ami nekünk régen harmadik osztályos anyag volt!!!), legalább addig legyen gondtalan gyerekkora minden babának...

Nálunk a gyerekorvos kifejezetten ellenzi a Dévényt. Pont ma hallottam, amikor mondta egy anyukának, hogy komoly sérüléseket okozhatnak a sok kínzással a baba hajlékony csontjaiban és porcaiban, ami majd évek múlva okoz(hat) problémát (pl. ha hírtelen megnyúlik a gyerek)
süti beállítások módosítása