BABÁZUNK

"Azt kérdezed tõlem hogyan vártalak? Mint az éjszakára fölvirrad a nap, mint a délutánra jön az alkonyat, mint ha szellõ jelzi a förgeteget- ezer pici jelbõl tudtam jöttödet. Mint tavaszi reggel a nap sugarát, fagyos téli este jégcsap illatát, mint az alma ízét, tejet, kenyeret- pedig nem is láttalak még, úgy ismertelek. Mint a fény az árnyat, záport a virág, mint patak a medrét, madarat az ág, mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget- mindenkinél jobban téged így szerettelek. "

Nyafi számláló

Lilypie Breastfeeding tickers

Friss topikok

  • motymoty: Lehet még meghívót igényelni? Reménykedem! (2010.08.09. 14:46) Legyen meghívós?
  • manner: Nálunk is valami ilyesmi a (távlati) cél kajaügyben... de még fényévekre vagyunk... ügyesek vagytok! (2010.08.03. 10:39) Egy kis összefoglaló
  • rolibaba: @Cézár imádó: Nem semmi az öreglány... Ajándékot pofátlanság visszakérni... (Szerintem!) (2010.08.01. 23:28) Az első láthatás
  • Julcsi84: Boldog névnapot Tündéri pici lány!!! Puszim!! (2010.08.01. 21:27) Orchidea névnap:)
  • Cézár imádó: @manner: már kinyomta magát és négykézláb hintázik:) (2010.08.01. 13:16) Nenene - bababa

Harmadik látogatás az orvosnál – LÁNY:-)

2009.06.15. 22:32 Cézár imádó

Most (június 15), hogy holnap betöltjük a huszadik hetet, illő volt megjelennem egy újabb viziten, mielőtt az orvosom végképp elfelejtkezik rólam. Már nagyon vártam ezt a napot, és reméltem, hogy fény derül a babám nemére. 6-ra jelentkeztem be, és rövid várakozás után sorra is kerültem. Először lefutottuk a szokásos “van-e valami panaszom köröket”, de mivel nem volt, egy gyors vizsgálat következett, majd jöhetett a hőn áhított ultrahang. Még a vizsgálat előtt szóltam, hogy nagyon szeretném tudni, a baba nemét. Szépen apránként végignéztük a szerveket és a csontokat. Minden a legnagyobb rendben van. Végül rátértünk a lényegre… Úgy tűnik, hogy teljesült a vágyam, és KISLÁNY:) A neve ORCHIDEA lesz. Nagy a boldogság!!! Ezt a remek hírt meg kellett ünnepelnünk, ezért elmentünk a Lui&Lei étterembe, egy jó kis olasz vacsorára. A következő vizitig el kell végeztetnem egy terheléses cukor vizsgálatot, egy kórházi ultrahangot, és mivel a szülésig betöltöm azt a bizonyos bűvös 35 éves kort, el kell mennem egy genetikai tanácsadásra. Sok értelmét nem látom, mert engem ugyan nem beszél rá senki az amniocentézisre, de egy beszélgetéstől még nem lett senkinek semmi baja.

Szólj hozzá!

Címkék: terhesség kismama nőgyógyász ultrahang orvos baba mama vizsgálat kislány vizit

A bejegyzés trackback címe:

https://babazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr811187679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása