BABÁZUNK

"Azt kérdezed tõlem hogyan vártalak? Mint az éjszakára fölvirrad a nap, mint a délutánra jön az alkonyat, mint ha szellõ jelzi a förgeteget- ezer pici jelbõl tudtam jöttödet. Mint tavaszi reggel a nap sugarát, fagyos téli este jégcsap illatát, mint az alma ízét, tejet, kenyeret- pedig nem is láttalak még, úgy ismertelek. Mint a fény az árnyat, záport a virág, mint patak a medrét, madarat az ág, mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget- mindenkinél jobban téged így szerettelek. "

Nyafi számláló

Lilypie Breastfeeding tickers

Friss topikok

  • motymoty: Lehet még meghívót igényelni? Reménykedem! (2010.08.09. 14:46) Legyen meghívós?
  • manner: Nálunk is valami ilyesmi a (távlati) cél kajaügyben... de még fényévekre vagyunk... ügyesek vagytok! (2010.08.03. 10:39) Egy kis összefoglaló
  • rolibaba: @Cézár imádó: Nem semmi az öreglány... Ajándékot pofátlanság visszakérni... (Szerintem!) (2010.08.01. 23:28) Az első láthatás
  • Julcsi84: Boldog névnapot Tündéri pici lány!!! Puszim!! (2010.08.01. 21:27) Orchidea névnap:)
  • Cézár imádó: @manner: már kinyomta magát és négykézláb hintázik:) (2010.08.01. 13:16) Nenene - bababa

Kiegészítők

2009.08.30. 21:49 Cézár imádó

 

 

 

 

 

 

 

Lassan gyűlnek az apróságok. Szinte minden nap bővül valamivel a babaszoba berendezése. Egyedül a babakáddal nem jutunk semmire. Már kialakult, hogy milyet szeretnék, de vagy nincs rózsaszín, vagy nincs hozzá állvány, vagy matrica van benne (amit gusztustalannak tartok). Piskóta alakú lenne az igazi, amiből van 102 cm-es, és olyan állvánnyal amihez nem kell túlzottan lehajolni fürdetéskor. Bababoltokban csak ronda matricás van. Az Auchanban és a Tescoban láttam kedvemre valót, de ott állvány nem volt. Leírtam a forgalmazó nevét és címét, és hétfőn megpróbálom fevenni velük a kapcsolatot, hogy hova is szállítanak jó színben, jó méretben, és persze hozzá illő állvánnyal. Vannak már macskás képeink, virág alakú rózsaszín lámpánk, és nem utolsó sorban egy cd lejátszó, amit ma szereztünk. Ez se volt egyszerű, mert fehéret akartam, mp3 lejátszósat, és olyat, amin van USB bemenet, hogy pendriveról is lehessen hallgatni az aktuális zenéket. Hihetetlenül jutányos áron sikerült megvenni, bár nem túl márkás darab. Amire kell, arra pontosan megfelel.

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 terhesség kismama képek bébi baba mama kiegészítők babaszoba magnó

A bejegyzés trackback címe:

https://babazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr971349466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása