BABÁZUNK

"Azt kérdezed tõlem hogyan vártalak? Mint az éjszakára fölvirrad a nap, mint a délutánra jön az alkonyat, mint ha szellõ jelzi a förgeteget- ezer pici jelbõl tudtam jöttödet. Mint tavaszi reggel a nap sugarát, fagyos téli este jégcsap illatát, mint az alma ízét, tejet, kenyeret- pedig nem is láttalak még, úgy ismertelek. Mint a fény az árnyat, záport a virág, mint patak a medrét, madarat az ág, mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget- mindenkinél jobban téged így szerettelek. "

Nyafi számláló

Lilypie Breastfeeding tickers

Friss topikok

  • motymoty: Lehet még meghívót igényelni? Reménykedem! (2010.08.09. 14:46) Legyen meghívós?
  • manner: Nálunk is valami ilyesmi a (távlati) cél kajaügyben... de még fényévekre vagyunk... ügyesek vagytok! (2010.08.03. 10:39) Egy kis összefoglaló
  • rolibaba: @Cézár imádó: Nem semmi az öreglány... Ajándékot pofátlanság visszakérni... (Szerintem!) (2010.08.01. 23:28) Az első láthatás
  • Julcsi84: Boldog névnapot Tündéri pici lány!!! Puszim!! (2010.08.01. 21:27) Orchidea névnap:)
  • Cézár imádó: @manner: már kinyomta magát és négykézláb hintázik:) (2010.08.01. 13:16) Nenene - bababa

Három napja itthon

2009.11.16. 17:10 Cézár imádó

Három napja vagyunk itthon. Eddig igazán élvezemJ Babácska egy tünemény. Ha néha sír is, azonnal abbahagyja, ha cicit kap. Órák hosszat tudom nézegetni. Simogatom a kis puha hajacskáját, és naponta százszor szerelmet vallok neki. Én voltam az, aki leginkább ellenezte az együtt alvást, és most mégis magam mellé veszem az ágyba és úgy alszunk el. Szépen gyógyul az a bizonyos alsó fertály. Már elég egy kis betétecske is, hogy felfogja amit fel kell. Az igazi méretes darabokra csak az első két kórházi napon volt szükségem, azt követően egyre kisebbeket tudtam használni. Azért remélem, hogy hat hétig nem lesz szükségem ilyesmire. A szoptatás is megyeget. Az első perctől kezdve örömmel fogadja, sőt követeli a tejecskét. Szeretném csak ezzel táplálni babucit. Attól se esnék kétségbe, ha pótlást kéne adni, de sokkal jobb lenne csak szoptatni. Ma volt itt a védőnő. Nem is igazán értem, hogy mi a dolga. Semmi olyat nem csinált vagy mondott, amit eddig nem tudtam. Az anyósom szerint még pénzt is kellett volna adnunk neki. Én ugyan nem fogok olyan dologért fizetni, ami kötelező, és mindenkinek jár. Sőt, inkább tehernek érzem, hogy egy idegent engedjek fölöslegesen a lakásunkba. Hetente szeretne meglátogatni. Azt hiszem, hogy ezt nem fogjuk igényelni. Holnap jön a gyerekorvos. Tudomásom szerint az első két vizit ingyenes, és csak az azt követőekért szoktak „hálapénzt” kérni. Talán több értelme lesz a látogatásának, mint a mainak volt. Még egy hét se telt el a szülés óta, és már azt mondom, hogy jöhetne a következő baba. Persze ha nem múltam volna még 35. ..

2 komment

Címkék: bébi baba mama

A bejegyzés trackback címe:

https://babazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr911529682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galanir 2009.11.17. 07:26:49

Gyönyörű baba :)))) Nekem is kell :)
Továbbra is ilyen nyugodt napokat!

manner 2009.11.17. 14:44:36

Orchidea csodaszép :)) dejó, hogy máris úgy érzed, hogy jöhetne a következő! :) csak így tovább!
süti beállítások módosítása