BABÁZUNK

"Azt kérdezed tõlem hogyan vártalak? Mint az éjszakára fölvirrad a nap, mint a délutánra jön az alkonyat, mint ha szellõ jelzi a förgeteget- ezer pici jelbõl tudtam jöttödet. Mint tavaszi reggel a nap sugarát, fagyos téli este jégcsap illatát, mint az alma ízét, tejet, kenyeret- pedig nem is láttalak még, úgy ismertelek. Mint a fény az árnyat, záport a virág, mint patak a medrét, madarat az ág, mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget- mindenkinél jobban téged így szerettelek. "

Nyafi számláló

Lilypie Breastfeeding tickers

Friss topikok

  • motymoty: Lehet még meghívót igényelni? Reménykedem! (2010.08.09. 14:46) Legyen meghívós?
  • manner: Nálunk is valami ilyesmi a (távlati) cél kajaügyben... de még fényévekre vagyunk... ügyesek vagytok! (2010.08.03. 10:39) Egy kis összefoglaló
  • rolibaba: @Cézár imádó: Nem semmi az öreglány... Ajándékot pofátlanság visszakérni... (Szerintem!) (2010.08.01. 23:28) Az első láthatás
  • Julcsi84: Boldog névnapot Tündéri pici lány!!! Puszim!! (2010.08.01. 21:27) Orchidea névnap:)
  • Cézár imádó: @manner: már kinyomta magát és négykézláb hintázik:) (2010.08.01. 13:16) Nenene - bababa

Karácsony

2009.12.25. 21:35 Cézár imádó

Elég sűrű napunk volt. Reggel, még mielőtt Nyafikánk felébredt volna, gyorsan megmostam a hajamat (az én esetemben ez minimum egy órás tortúra). Azután következett a reggeli etetés. Délre az anyósomék vártak ebédre. Persze pont arra az időre esett volna a következő etetés. Mivel én nem szeretek senkit megvárakoztatni, ezért inkább szegény babámat tömtem meg előbb. Az ebéd nagyon kellemesre sikeredett. Az apósom istenien főz. Babuci az egészet sikeresen átaludta a kezünkben. A délután kicsit kevésbé volt jó. Megbeszéltük, hogy fél 4-kor lesz az ajándékozás, mert 6-ra az én szüleimhez vagyunk hivatalosak. A párom testvére megpróbált betartani nekünk, mert eddig nem kellett senkihez alkalmazkodnia. Fogták magukat, és lefeküdtek aludni, és csak háromnegyed 5-kor kerültek elő. Én 5-kor akartam elindulni. Szegény anyósom rengeteget készült. A fa alatt sok-sok becsomagolt ajándék várta a gyerekeket. Öt perc alatt kellett letépnem mindenről a csomagolást. Jóformán megnézni se volt időm, hogy miket kaptunk. Azután gyorsan összekaptuk magunkat. Még a ruhámat is sikerült itthon hagynom a nagy rohanásban. Anyuéknál is hatalmas fa, és a szokásos ajándék halom várt minket. Az estét a testvérem négyhónaposa tette érdekessé. Két órán keresztül üvöltött, míg az apja végül hazavitte. Órákon keresztül bontogattuk a csomagokat, majd utána elfogyasztottuk a szokásos karácsonyi menüt. Halászlé, rántott hal, krumpli, majonéz, és egy halom sütemény. Ami mindig tökéletes (ez anyunak szól). Nyuszóka ezt is átaludta. Éjfélre értünk haza. Még egy gyors etetésre futotta, és bezuhantunk az ágyba. Most volt először igazi kislánynak öltöztetve. Rózsaszín szoknyácskát adtam rá harisnyával. Tündéri volt:) Ő a legszebb ajándék:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

Címkék: karácsony bébi baba mama

A bejegyzés trackback címe:

https://babazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr101623139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tina83 2009.12.28. 14:08:46

Nagyon csini ez a kiscsaj és biztosan nagyon jó is volt ha ennyi mindent kapott a Jézuskától! :)
süti beállítások módosítása