BABÁZUNK

"Azt kérdezed tõlem hogyan vártalak? Mint az éjszakára fölvirrad a nap, mint a délutánra jön az alkonyat, mint ha szellõ jelzi a förgeteget- ezer pici jelbõl tudtam jöttödet. Mint tavaszi reggel a nap sugarát, fagyos téli este jégcsap illatát, mint az alma ízét, tejet, kenyeret- pedig nem is láttalak még, úgy ismertelek. Mint a fény az árnyat, záport a virág, mint patak a medrét, madarat az ág, mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget- mindenkinél jobban téged így szerettelek. "

Nyafi számláló

Lilypie Breastfeeding tickers

Friss topikok

  • motymoty: Lehet még meghívót igényelni? Reménykedem! (2010.08.09. 14:46) Legyen meghívós?
  • manner: Nálunk is valami ilyesmi a (távlati) cél kajaügyben... de még fényévekre vagyunk... ügyesek vagytok! (2010.08.03. 10:39) Egy kis összefoglaló
  • rolibaba: @Cézár imádó: Nem semmi az öreglány... Ajándékot pofátlanság visszakérni... (Szerintem!) (2010.08.01. 23:28) Az első láthatás
  • Julcsi84: Boldog névnapot Tündéri pici lány!!! Puszim!! (2010.08.01. 21:27) Orchidea névnap:)
  • Cézár imádó: @manner: már kinyomta magát és négykézláb hintázik:) (2010.08.01. 13:16) Nenene - bababa

Fél éves:)

2010.05.12. 09:55 Cézár imádó

Édeském május 11-én betöltötte a hat hónapot. Olyan, mintha csak tegnap született volna. Úgy illant el ez a fél év, hogy szinte észre se vettem. Csodálattal figyelem, hogy ebből a parányi, szinte magatehetetlen kis lényből, hogy lett az én tüneményes vidám, kommunikatív szépséges kislányom. Minden érdekli, és nagyon kitartóan figyel, ha az ember foglalkozik vele. Imádja, ha énekelek neki. Az mindig megnyugtatja. Már egész szép repertoárom van… A kedvencek: Cirmos cica, Ha én cica lennék, Icipici pókfi, Hová mész csibe, Süsü, Vuk, Körbe jár az óra. A súlya 7200g körül van, és 68-as ruhát hord. Pelenkából a múlt héten váltottunk a 4-es méretre. Naponta 5-ször eszik. Ez most körülbelül fele tej, és fele táp. Két hete almát is kap. Eleinte nem értette ezt a kanál dolgot, de mostanra szépen beletanult, és alkalom adtán egy egész almát is befal. Mindenki a csodájára jár, a folyamatos mosolyának. Az alvás még most is jól megy. Napközben ha jókor veszem észre, hogy elfáradt, akkor csak beteszem az ágyba, megkapja a takaróját és a cumiját, bekapcsolom neki az altató zongorát, és már szunyál is. A takarót mindig a fejére húzza. Ki se látszik alóla. Este pedig megy a bölcsőbe. Ott semmire nincs szüksége, csak a takarójára. Természetesen ezt a jeles napot se hagytuk ünneplés nélkül. Nyafika megint kapott tortát, és elkészült az e havi fotó is.

2 komment

Címkék: születésnap bébi baba mama 6 hónapos fél éves

A bejegyzés trackback címe:

https://babazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr221994445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolibaba 2010.05.12. 11:08:11

Boldog fél szülinapot kívánunk!:))
süti beállítások módosítása