BABÁZUNK

"Azt kérdezed tõlem hogyan vártalak? Mint az éjszakára fölvirrad a nap, mint a délutánra jön az alkonyat, mint ha szellõ jelzi a förgeteget- ezer pici jelbõl tudtam jöttödet. Mint tavaszi reggel a nap sugarát, fagyos téli este jégcsap illatát, mint az alma ízét, tejet, kenyeret- pedig nem is láttalak még, úgy ismertelek. Mint a fény az árnyat, záport a virág, mint patak a medrét, madarat az ág, mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget- mindenkinél jobban téged így szerettelek. "

Nyafi számláló

Lilypie Breastfeeding tickers

Friss topikok

  • motymoty: Lehet még meghívót igényelni? Reménykedem! (2010.08.09. 14:46) Legyen meghívós?
  • manner: Nálunk is valami ilyesmi a (távlati) cél kajaügyben... de még fényévekre vagyunk... ügyesek vagytok! (2010.08.03. 10:39) Egy kis összefoglaló
  • rolibaba: @Cézár imádó: Nem semmi az öreglány... Ajándékot pofátlanság visszakérni... (Szerintem!) (2010.08.01. 23:28) Az első láthatás
  • Julcsi84: Boldog névnapot Tündéri pici lány!!! Puszim!! (2010.08.01. 21:27) Orchidea névnap:)
  • Cézár imádó: @manner: már kinyomta magát és négykézláb hintázik:) (2010.08.01. 13:16) Nenene - bababa

Mohócska

2010.05.14. 16:39 Cézár imádó

Mostanában olyan mohó lett az én kis Nyafikám, hogy sokszor szinte fuldoklásba torkollanak az evések. Mindegy, hogy szopizik, vagy cuclit kap. Szopizás közben olyan erővel szív, mint egy ipari porszívó. Amikor jó erős sugárba becsapódik a szájába a tej, akkor fuldokolni kezd, és elkapja a fejét. Az eredmény, hogy a tőlem két méterre lévő dolgokat is meglocsolja a szökőkútként kilövellő tejecske. Ilyenkor igyekszem minél gyorsabban visszanyomni rá. A cuclinál a lövellés elmarad, de a fuldoklás nem. Ki kell húznom a szájából, de amint megérzi, hogy elvettem, két kézzel kap utána, és újra betolja. Már szépen eszik kanállal is. Eddig almát és barackot kapott. Nem győzöm olyan gyorsan a szájába kanalazni, mint azt ő szeretné. Olyankor méltatlankodik kicsit. Ma vettünk Humana pépeket (tejmentes). Lassan itt az ideje, hogy ilyeneket is kapjon.

2 komment

Címkék: bébi baba mama

A bejegyzés trackback címe:

https://babazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr592003188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shelley · http://little-lili-rose.blogspot.com 2010.05.15. 08:21:15

tök cuki lehet:)))

majd biztos változik a mohóság is csak gondolom most élvezi h ilyen jókat ehet..:)

nekem Lilóm mindigis ilyen kis mohócska volt, ezért lett bukós baba is...

Csigamami 2010.05.16. 10:52:23

Bendus tehentejet is kap.... a tejjel nem ärthatsz neki. Ha allergiäs rä, akkor egy eves kora utän is az lesz.
süti beállítások módosítása