BABÁZUNK

"Azt kérdezed tõlem hogyan vártalak? Mint az éjszakára fölvirrad a nap, mint a délutánra jön az alkonyat, mint ha szellõ jelzi a förgeteget- ezer pici jelbõl tudtam jöttödet. Mint tavaszi reggel a nap sugarát, fagyos téli este jégcsap illatát, mint az alma ízét, tejet, kenyeret- pedig nem is láttalak még, úgy ismertelek. Mint a fény az árnyat, záport a virág, mint patak a medrét, madarat az ág, mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget- mindenkinél jobban téged így szerettelek. "

Nyafi számláló

Lilypie Breastfeeding tickers

Friss topikok

  • motymoty: Lehet még meghívót igényelni? Reménykedem! (2010.08.09. 14:46) Legyen meghívós?
  • manner: Nálunk is valami ilyesmi a (távlati) cél kajaügyben... de még fényévekre vagyunk... ügyesek vagytok! (2010.08.03. 10:39) Egy kis összefoglaló
  • rolibaba: @Cézár imádó: Nem semmi az öreglány... Ajándékot pofátlanság visszakérni... (Szerintem!) (2010.08.01. 23:28) Az első láthatás
  • Julcsi84: Boldog névnapot Tündéri pici lány!!! Puszim!! (2010.08.01. 21:27) Orchidea névnap:)
  • Cézár imádó: @manner: már kinyomta magát és négykézláb hintázik:) (2010.08.01. 13:16) Nenene - bababa

Semmi különös

2010.05.29. 21:03 Cézár imádó

Az utóbbi napok szinte egyformán telnek. Semmi nem zökkent ki a megszokásból. Evések és alvások nagyjából ugyanakkor vannak. Talán csak a séta zavarja meg néha a rendet, de Nyafika a babakocsiban is húzza a lóbőrt (vagy, ahogy Lilla mondaná „bealussza a bundaszőrt”). Mivel a kaki kérdés nem rendeződött még mindig, ezért múlt szombat óta szünetel a hozzátáplálás. Ma egy kis péppel próbálkoztam, de nem volt nagy sikerem. A kiscsaj egyre beszédesebb. Folyton jár a szája. Pár napja voltunk a Brendonban. Ott mutattam neki egy játékot, amibe úgy beleszeretett, hogy sírt, amikor elvettem tőle. Ez egyáltalán nem jellemző rá. Meséltem anyunak, aki azt mondta, hogy vegyem meg gyereknapra (mármint az ő nevében). Ma meg is vettem. Újra elbűvölte babácskát.

4 komment

Címkék: bébi baba mama

A bejegyzés trackback címe:

https://babazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr922041076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csigamami 2010.05.29. 21:27:47

Te én ezt nem hiszem el, hogy egy orvos sem mondta neked, hogy ez teljesen normális!!!! Így minden egyes esetben, mikor szünetelteted és újra kezded a hozzátáplálást ez fog történni. Ugyanis a babák szervezete ugyanúgy, mint értelme, mozgása fejlődik. Így az emésztése is. Simán kimaradhat a kaki 1 hétig, de akár 10 napig is, ami teljesen normális. Mivel érettebb az emésztése egyre több anyagot tud abból hasznosítani, amit bevisz. Szinte mindet felhasználja sejtek építésére, energia forrásra, alvásra, mozgásra éééés a többi... nem törvényszerű, hogy minden babánál így legyen, viszont egy teljesen normális jelenség.
Próbálj neki zsenge új répát főzni és pürésíteni, nyugodtan eheti. Vagy pasztinákot. Ezek nem fogják úgy a székletet, mint az alma, krumpli, banán....
Nem teszel jót vele, ha elkezded és abbahagyod.

Cézár imádó 2010.05.29. 21:35:31

@Csigamami: Orvos? Na az tuti nem mondott semmit. Telefonon csak annyit, hogy töltsek bele jó sok kamillát cukorral, mert az alaposan megerjed, és kinyomja a kakát belőle. Kipróbálom amit írtál. Hátha beválik:))))

rolibaba 2010.05.29. 21:53:24

Sütőtökpüré is csodákra képes, van a Kecskemétinek naturban, nagyon fini. És itasd vízzel, ne kamillával, mert az szárít (a bőrt is és a beleket is!!! Pont ellenkező hatást vált ki, mint amit várnál!), sima vízzel, hogy forralt csapi vagy babavíz, az mindegy. De ha már elkezdted a hozzátáplálást, ne hagyd abba, mert azzal nem teszel jót a babádnak. Így is lesznek majd olyan napok, amikor alig akar majd enni (pl.fogzás), akkor is felborul majd az emésztése. De addig, míg szépen eszeget, ne hagyd abba.

shelley · http://little-lili-rose.blogspot.com 2010.06.01. 12:28:23

thyaj, remélem rendeződik a kaki kérdés most már!

más: melyik Brendonba szoktál járni?
süti beállítások módosítása