BABÁZUNK

"Azt kérdezed tõlem hogyan vártalak? Mint az éjszakára fölvirrad a nap, mint a délutánra jön az alkonyat, mint ha szellõ jelzi a förgeteget- ezer pici jelbõl tudtam jöttödet. Mint tavaszi reggel a nap sugarát, fagyos téli este jégcsap illatát, mint az alma ízét, tejet, kenyeret- pedig nem is láttalak még, úgy ismertelek. Mint a fény az árnyat, záport a virág, mint patak a medrét, madarat az ág, mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget- mindenkinél jobban téged így szerettelek. "

Nyafi számláló

Lilypie Breastfeeding tickers

Friss topikok

  • motymoty: Lehet még meghívót igényelni? Reménykedem! (2010.08.09. 14:46) Legyen meghívós?
  • manner: Nálunk is valami ilyesmi a (távlati) cél kajaügyben... de még fényévekre vagyunk... ügyesek vagytok! (2010.08.03. 10:39) Egy kis összefoglaló
  • rolibaba: @Cézár imádó: Nem semmi az öreglány... Ajándékot pofátlanság visszakérni... (Szerintem!) (2010.08.01. 23:28) Az első láthatás
  • Julcsi84: Boldog névnapot Tündéri pici lány!!! Puszim!! (2010.08.01. 21:27) Orchidea névnap:)
  • Cézár imádó: @manner: már kinyomta magát és négykézláb hintázik:) (2010.08.01. 13:16) Nenene - bababa

A kis kedvencemmel

2009.08.12. 08:56 Cézár imádó

Tegnap (augusztus 11) megint nálam járt az én kis kedvencem. Anyuval és Lillával, akit én Nyulinak hívok együtt töltöttük az egész napot. Most, hogy a tesómnak megszületett a második gyereke, már nélküle kellett eljutniuk hozzám, vagyis BKV-val. Ez nem is olyan egyszerű feladat, bár kocsival csak 20km-re lakunk egymástól. Az út még úgy is tovább tarrt egy óránál, hogy elmentem értük kocsival a metróhoz. Sikerült szereznem egy gyerekülést, mert ugye már azért is 30.000 a bírság, ha egy saroknyit megy az ember nélküle. Akinek pedig még nincs gyereke, az miért is tartana ilyesmit az autójában. Nyulikám érkezésekor azonnal megkereste az óriás macimat, levonszolta az alsó szinre, és onnantól kezdve nem nagyon szakadtak el egymástól. Később egy hatalmasat pancsizott a pezsgőfürdőben, majd az ebéd következett. Sütöttem neki gofrit. A tészta és az édesség mindig nyerő nála. Ebéd után próbáltuk rábeszélni, hogy alukáljon egy kicsit, de sehogy se sikerült rávennünk. Bezzeg nekem nem esett volna nehezemre elaludni. Délutánra olyan fáradt lett, hogy anyu jobbnak látta hazavinni, mert előttük állt még a BKV túra. Már a buszon elaludt, ezért a másik buszra már kézben kellett átvinni. Kellemes napunk volt. Remélem máskor is eljön hozzám:)

Szólj hozzá!

Címkék: terhesség kismama bébi baba mama lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://babazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr131304462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása