BABÁZUNK

"Azt kérdezed tõlem hogyan vártalak? Mint az éjszakára fölvirrad a nap, mint a délutánra jön az alkonyat, mint ha szellõ jelzi a förgeteget- ezer pici jelbõl tudtam jöttödet. Mint tavaszi reggel a nap sugarát, fagyos téli este jégcsap illatát, mint az alma ízét, tejet, kenyeret- pedig nem is láttalak még, úgy ismertelek. Mint a fény az árnyat, záport a virág, mint patak a medrét, madarat az ág, mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget- mindenkinél jobban téged így szerettelek. "

Nyafi számláló

Lilypie Breastfeeding tickers

Friss topikok

  • motymoty: Lehet még meghívót igényelni? Reménykedem! (2010.08.09. 14:46) Legyen meghívós?
  • manner: Nálunk is valami ilyesmi a (távlati) cél kajaügyben... de még fényévekre vagyunk... ügyesek vagytok! (2010.08.03. 10:39) Egy kis összefoglaló
  • rolibaba: @Cézár imádó: Nem semmi az öreglány... Ajándékot pofátlanság visszakérni... (Szerintem!) (2010.08.01. 23:28) Az első láthatás
  • Julcsi84: Boldog névnapot Tündéri pici lány!!! Puszim!! (2010.08.01. 21:27) Orchidea névnap:)
  • Cézár imádó: @manner: már kinyomta magát és négykézláb hintázik:) (2010.08.01. 13:16) Nenene - bababa

Izgő-mozgó

2009.09.08. 15:04 Cézár imádó

Babácskánk négy napja igencsak aktív lett. Eddig is éreztem, hogy mozgolódik, de a mostani mozgások eltérnek az előzőektől. Sokkal erősebben rugdos, vagy ütöget, mert megkülönböztetni nem tudom, hogy melyik testrészével csinálhatja. Apucit nagyon szereti. Ha a hasamra teszi a kezét, akkor láthatóan és érezhetően oda nyomul. Ha addig nem is mozdult, erre azonnal elindul. Hullámzik a hasam ide-oda. Éjszaka még mindig kíméletes üzemmódra kapcsol, és hagy aludni. Reméljük, hogy születése után is ilyen „anya kompatibilis” lesz. Amikor utoljára az orvosnál jártam, akkor vasat írt fel. Sajnos a tabletta bevételét követően nagyon rosszul leszek (hányás, hasmenés), ezért időnként igyekszem elfelejteni. Ilyenkor pezsgőtablettával pótolom a hiányát. Annak is utálom az ízét, de legalább nem okoz semmi bajt.

1 komment

Címkék: terhesség kismama bébi baba mama

A bejegyzés trackback címe:

https://babazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr981368643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csigamami 2009.09.08. 18:20:25

A fene aki vastabit szedne. Figyi egyel sok ubit, meg ilye zöldsegeket. Nekem nagyon tökeletes a vasam es tenyleg csak a termeszetböl viszem be. LEszämitva a piros-bogyos löttyöt, ami egy kis vassal van dusitva, de abbol csak napi 1 pohärral iszok.
Tudom, hogy van mär otthon Aldi meg Lidl, az a neve a lötyinek, hogy Amecke, tök normälis piros-bogyos ivole. Fincsi es napi 1 pohärral mär a napi szükseglet felenel vagy. Vagy ha szereted egyel ceklät, vagy van ez a yugo ize fagyi, ami fagyasztott gyümiböl van. Ribizli, eper, szeder ezek mind mind tele vannak vassal. vagy spenot. En ezeket tolom es 15,2-es a vasam. 11 alatt irnak fel bogyot.hozzäteszem egy egeszseges embernek olyan 12,5 körül van. (nekem is a rendelesen mondtäk) nem kell feleslegesen minden szart bevenni.
nälunk mult heten volt hatalmas pocak buli, egy egesz heten keresztül. En sem tudom soha, mikor milyet (ez pontos vagy elipszilosnos? gyakorlatilag birtokos rag nem? akkor pontosnak kell legyen.) szoval, hogy mikor mijet dugja ki, de nälunk is apära reagäl nagyon erösen :o) Kis edesek :o) Ma nyugdijas nap van. Talän 3szor ha jelzett :o)
süti beállítások módosítása